We staan voor u klaar

Waarom DestinyGordijnen

Destiny Gordijnen beschikt over een zeer goed geoutilleerd atelier met vakkundige medewerkers.Destiny Mode is gespecialiseerd in het maken van gordijnen op maat naar uw wens.Wij beschikken over een uitgebreide gordijnen en raambekleding collectie.Zowel voor particulieren als bedrijven, hotels etc. Vanaf het uitzoeken, in meten, offerte tot en met aflevering inclusief montage :  U bent bij Destiny Gordijnen op het juiste adres.Onze gedegen vakkennis, jarenlange ervaring, uitgebreide netwerk, kwaliteit, uitstekende service, betrouwbaarheid en flexibiliteit hebben hieraan bijgedragen.

U bent van harte welkom bij Destiny Gordijnen !

Service

Gratis opmeten!

De service van Destiny Gordijnen is veelzijdig: of het nu gedegen advies bij uw keuze is, een op maat gesneden uitvoering van uw order, of een koffertje “1e hulp bij vlekken”. Destiny Gordijnen biedt het allemaal. En mocht u niet tevreden zijn, dan horen wij dat graag. Zodat we er alles aan kunnen doen om uw klacht zo snel mogelijk te verhelpen.

Veelzijdige hulp & advies

Wij helpen u graag bij het uitzoeken van de mooiste combinaties. Wij weten wat er allemaal te koop is en kunnen dat aan uw smaak koppelen. Wij komen bij u thuis om de situatie op te nemen. Zo kunnen wij u de beste oplossing aanbieden en nemen wij de verantwoordelijkheid van de maatvoering van u over. Dat doen wij iedere dag en zijn daar goed in.

Diensten

Gratis Advies

Op Maat Gemaakt

Plaatsen/ Montage

Inkorten, Verlengen en Repareren

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt